Eiersalade
Dit is echt de allerlekkerste eiersalade die er is en bovendien super makkelijk om te maken! Heerlijk op een toastje als hapje maar ook lekker als broodbeleg of als vulling voor een clubsandwich met bacon en komkommer. Je kunt er echt alle kanten mee op!
Na het maken en proeven van vele verschillende recepten ben ik uiteindelijk zelf tot dit recept gekomen. De bleekselderij geeft een heerlijke kruidige smaak en de bieslook en het sjalotje geven een zachte en subtiele uiensmaak. Erg lekker! Wil je een light variant van deze eiersalade vervang dan de mayonaise door (volle) yoghurt.
Na het maken en proeven van vele verschillende recepten ben ik uiteindelijk zelf tot dit recept gekomen. De bleekselderij geeft een heerlijke kruidige smaak en de bieslook en het sjalotje geven een zachte en subtiele uiensmaak. Erg lekker! Wil je een light variant van deze eiersalade vervang dan de mayonaise door (volle) yoghurt.
Ingrediƫnten
- 6 hardgekookte eieren*
- 1/3 stengel bleekselderij, heel fijngehakt
- 1/2 sjalotje, heel fijngehakt
- 3 el vers geknipte bieslook
- 2 el mayonaise
- Zout en peper
Bereiding
Pel de eieren en hak ze fijn met een mes of met behulp van een eiersnijder.
Pel de eieren en hak ze fijn met een mes of met behulp van een eiersnijder.
Meng alle ingrediƫnten in een kom en roer alles goed door elkaar.
Breng op smaak met zout en peper.
Reacties
Een reactie posten