Portugese spaghetti met garnalen
Gerecht voor vier personen:
- 1 pak spaghetti
- 2 uien
- 6 tenen knoflook
- 1 tl gemalen korianderzaad
- 2 paprika’s (groen en rood)
- 400 gram garnalen schoongemaakt
- 2 blikken tomatenblokjes
- olijfolie
- zeezout en gemalen zwarte peper
Bereiding:
De spaghetti koken in een pan met ruim kokend water en een snuf zout, afgieten en bewaren.
Snijd de uien in halve ringen, de knoflook in dunne plakjes en de paprika’s in dunne reepjes.
Verhit 2 eetlepels olijfolie, fruit knoflook, ui met het korianderzaad een snuf zout en zwarte peper.
Gooi de paprika er ook bij en mee fruiten en laat tien minuten pruttelen.
Schep de spaghetti rustig door de saus en zorg dat alles goed gemengd is, laat dit nog even doorwarmen en serveer direct.
Reacties
Een reactie posten