Garnalentosti
Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)
- 2 lente-uien
- 160 gram rauwe gamba’s, gepeld
- 2 cm gember, geraspt
- 1 rood pepertje
- ½ el sojasaus
- 1 ei, gesplitst
- 4 sneetjes witbrood
- 2 el sesamzaad
- 1 el zoete chilisaus
Snijd de lente-ui samen met de gamba’s fijn.
Het pepertje, met of zonder zaadjes fijnsnijden en erbij doen.
Doe de gember, sojasaus en eidooier bij het mengsel.
Verdeel over twee boterhammen.
Leg daarna een snee brood op de andere, zodat je een tosti hebt.
Smeer de tosti’s in met het eiwit en bestrooi met het sesamzaad.
Druk het zaad goed aan.
Halveer de gamba’s en druk die ook op de broodjes.
Gebruik voor het bakken een pan of een contactgrill.
In een pan doe je dat in 1 el olijfolie, 2,5 minuten aan iedere kant of 3 minuten tussen de grill.
Serveer meteen met de chilisaus.
Reacties
Een reactie posten