Tortilla wrap met kip en paprika en courgette
Ingredienten
Maak
eerst de guacamole klaar. Lepel het zachte vruchtvlees uit de
avocadoschil en prak het fijn met een vork. Meng met het frisse
limoensap, het chilipepertje, de tomaat en 1 teentje knoflook. Breng op
smaak met peper en zout. Eventueel kan je er nog wat verse koriander bij
doen. Neem even de tijd om te proeven en genieten van je zelfgemaakte
guacamole, en laat vervolgens goed afkoelen in de koelkast. - See more
at:
http://www.bonduelle.nl/recept/wrap-met-kip-mais-en-zelfgemaakte-guacamole#sthash.ijBU1hIc.dpuf
Deze tortilla wrap met kip en groente is een heerlijk hoofdgerecht. Er
zit volop groente in dus ook nog eens gezond. Vaak is kip in een
tortilla een beetje laf maar door de curry en de knoflook is deze wrap
verre van laf, sterker nog: hij is behoorlijk pittig.- 2 kip filetjes
- 1 rode paprika
- 1 flinke ui
- 1 teen knoflook
- 1 tl rode of gele curry
- 1 courgette
- 1 el ketjap manis
- 1 el honing
- pak tortilla wraps
- eventueel 1 of twee avocado's voor guacamole
- 1 citroen of limoen
- heel erg fijn gesneden uitje
- 1 tomaat (niet perse nodig)
- 2 tenen knoflook
- rood pepertje
- beetje koriander als je het lekker vindt
- Blikje maiskorrels (niet perse nodig)
Bereiding
De ui pellen en klein snijden.
Teentjes knoflook fijn snijden of knoflookpers gebruiken.
Koekenpan op het vuur zetten met wat olie in de pan en de curry door de olie roeren onder het warm worden.
Daarna de uitjes en de knoflook mee bakken.
De in stukjes gesneden kipfilet bij de uien in de pan doen.
Kipfilet goed doorwarmen tot hij mooi bruin is.
Doe nu de paprika en de courgette erbij (beide in blokjes gesneden)
Roerbakken tot de groente ook gaar is.
Nu de ketjap manis en de honing toevoegen. Nog even goed doorwarmen.
De tortilla’s verwarmen, per merk is dat op een andere manier dus kijk even op het pak.
De wraps vullen met de kip en de groenten en de wrap mooi oprollen of opvouwen.
Om een Mexicaans tintje te geven kun je er nog maiskorrels bij doen.
Maak
eerst de guacamole klaar. Lepel het zachte vruchtvlees uit de
avocadoschil en prak het fijn met een vork. Meng met het frisse
limoensap, het chilipepertje, de tomaat en 1 teentje knoflook. Breng op
smaak met peper en zout. Eventueel kan je er nog wat verse koriander bij
doen. Neem even de tijd om te proeven en genieten van je zelfgemaakte
guacamole, en laat vervolgens goed afkoelen in de koelkast. - See more
at:
http://www.bonduelle.nl/recept/wrap-met-kip-mais-en-zelfgemaakte-guacamole#sthash.ijBU1hIc.dpuf
Ook lekker met guacamole.
Maak
eerst de guacamole klaar. Lepel het zachte vruchtvlees uit de
avocadoschil en prak het fijn met een vork. Meng met het frisse
limoensap, het chilipepertje, de tomaat en 1 teentje knoflook. Breng op
smaak met peper en zout. Eventueel kan je er nog wat verse koriander bij
doen. Neem even de tijd om te proeven en genieten van je zelfgemaakte
guacamole, en laat vervolgens goed afkoelen in de koelkast. - See more
at:
http://www.bonduelle.nl/recept/wrap-met-kip-mais-en-zelfgemaakte-guacamole#sthash.ijBU1hIc.dpuf
Maak
eerst de guacamole klaar. Lepel het zachte vruchtvlees uit de
avocadoschil en prak het fijn met een vork. Meng met het frisse
limoensap, het chilipepertje, de tomaat en 1 teentje knoflook. Breng op
smaak met peper en zout. Eventueel kan je er nog wat verse koriander bij
doen. Neem even de tijd om te proeven en genieten van je zelfgemaakte
guacamole, en laat vervolgens goed afkoelen in de koelkast. - See more
at:
http://www.bonduelle.nl/recept/wrap-met-kip-mais-en-zelfgemaakte-guacamole#sthash.ijBU1hIc.dpuf
Maak
eerst de guacamole klaar. Lepel het zachte vruchtvlees uit de
avocadoschil en prak het fijn met een vork. Meng met het frisse
limoensap, het chilipepertje, de tomaat en 1 teentje knoflook. Breng op
smaak met peper en zout. Eventueel kan je er nog wat verse koriander bij
doen. Neem even de tijd om te proeven en genieten van je zelfgemaakte
guacamole, en laat vervolgens goed afkoelen in de koelkast. - See more
at:
http://www.bonduelle.nl/recept/wrap-met-kip-mais-en-zelfgemaakte-guacamole#sthash.ijBU1hIc.dpuf
Guacamole klaar maken.Lepel het zachte vruchtvlees uit de avocadoschil en prak het fijn met een vork.
Meng met het frisse limoensap, het uitje, chilipepertje, de tomaat en 2 teentjes knoflook door de avocado.
Breng eventueel op smaak met peper.
Eventueel kan je er nog wat verse koriander bij doen.
Neem even de tijd om te proeven en genieten van je zelfgemaakte guacamole.
Goed af laten koelen in de koelkast.
Maak
eerst de guacamole klaar. Lepel het zachte vruchtvlees uit de
avocadoschil en prak het fijn met een vork. Meng met het frisse
limoensap, het chilipepertje, de tomaat en 1 teentje knoflook. Breng op
smaak met peper en zout. Eventueel kan je er nog wat verse koriander bij
doen. Neem even de tijd om te proeven en genieten van je zelfgemaakte
guacamole, en laat vervolgens goed afkoelen in de koelkast. - See more
at:
http://www.bonduelle.nl/recept/wrap-met-kip-mais-en-zelfgemaakte-guacamole#sthash.ijBU1hIc.dpuf
Maak
eerst de guacamole klaar. Lepel het zachte vruchtvlees uit de
avocadoschil en prak het fijn met een vork. Meng met het frisse
limoensap, het chilipepertje, de tomaat en 1 teentje knoflook. Breng op
smaak met peper en zout. Eventueel kan je er nog wat verse koriander bij
doen. Neem even de tijd om te proeven en genieten van je zelfgemaakte
guacamole, en laat vervolgens goed afkoelen in de koelkast. - See more
at:
http://www.bonduelle.nl/recept/wrap-met-kip-mais-en-zelfgemaakte-guacamole#sthash.ijBU1hIc.dpuf
Maak
eerst de guacamole klaar. Lepel het zachte vruchtvlees uit de
avocadoschil en prak het fijn met een vork. Meng met het frisse
limoensap, het chilipepertje, de tomaat en 1 teentje knoflook. Breng op
smaak met peper en zout. Eventueel kan je er nog wat verse koriander bij
doen. Neem even de tijd om te proeven en genieten van je zelfgemaakte
guacamole, en laat vervolgens goed afkoelen in de koelkast. - See more
at:
http://www.bonduelle.nl/recept/wrap-met-kip-mais-en-zelfgemaakte-guacamole#sthash.ijBU1hIc.dpuf
Reacties
Een reactie posten