Japanse noedels met kip en roerbakgroente
voor 4 personen
- 1 zak woknoedels
- 400 g kipfilets
- 2 teentjes knoflook
- 600 g Oosterse wokgroenten
- 6 el Conimex hoisin woksaus
- 1 handje geraspte kokos
- scheutje olijfolie
- 6 lente-uitjes
Bereiding:
- Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat ze uitlekken
- Snijd de kipfilet in stukjes.
- Pel en snijd de knoflook in plakjes.
- Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in lengte in reepjes.
- Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip en de knoflook ca. 5 minuten.
- Voeg de groenten toe en wok deze 3 minuten mee.
- Rooster ondertussen in een hete, droge koekenpan de kokos in ca 1 minuut goudbruin.
- Doe de noedels, de geroosterde kokos en de woksaus door de kip en wok nog 2 minuutjes.
Reacties
Een reactie posten