Japanse noedels met kip en roerbakgroente


voor 4 personen
  • 1 zak woknoedels
  • 400 g kipfilets
  • 2 teentjes knoflook
  • 600 g Oosterse wokgroenten
  • 6 el Conimex hoisin woksaus
  • 1 handje geraspte kokos
  • scheutje olijfolie
  • 6 lente-uitjes





Bereiding:
  • Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat ze uitlekken
  • Snijd de kipfilet in stukjes.
  • Pel en snijd de knoflook in plakjes.
  • Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in lengte in reepjes.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip en de knoflook ca. 5 minuten.
  • Voeg de groenten toe en wok deze 3 minuten mee.
  • Rooster ondertussen in een hete, droge koekenpan de kokos in ca 1 minuut goudbruin. 
  • Doe de noedels, de geroosterde kokos en de woksaus door de kip en wok nog 2 minuutjes.

Reacties

Populaire posts