Gevuld Turks brood
Ingrediënten
– Turks brood
– 500 gram gehakt
– 500 gram groenten roerbakmix
– 150 gram Paturain
– zakje béchamel saus
– 4 eetlepels roomboter
– 2 teentjes knoflook
– 2 eetlepels Italiaanse kruiden
Hoe maak je het klaar?
– Pak een lepel en hol het Turkse brood uit.
– Verhit een klontje boter en pers er twee teentjes knoflook bij.
– Besmeer met de gesmolten boter en knoflook de binnenkant van het brood
– Doe het brood in de oven op 120 graden.
– Bak het gehukt lekker rul in de boter.
– Voeg de groenten en kruiden toe aan het gehakt mengsel.
– Bereid nu de béchamel saus.
– Giet de béchamel saus bij het gehakt en vul hier het brood mee.
– Bak dit nog 10 -12 minuten af in de oven.
– Turks brood
– 500 gram gehakt
– 500 gram groenten roerbakmix
– 150 gram Paturain
– zakje béchamel saus
– 4 eetlepels roomboter
– 2 teentjes knoflook
– 2 eetlepels Italiaanse kruiden
Hoe maak je het klaar?
– Pak een lepel en hol het Turkse brood uit.
– Verhit een klontje boter en pers er twee teentjes knoflook bij.
– Besmeer met de gesmolten boter en knoflook de binnenkant van het brood
– Doe het brood in de oven op 120 graden.
– Bak het gehukt lekker rul in de boter.
– Voeg de groenten en kruiden toe aan het gehakt mengsel.
– Bereid nu de béchamel saus.
– Giet de béchamel saus bij het gehakt en vul hier het brood mee.
– Bak dit nog 10 -12 minuten af in de oven.
Reacties
Een reactie posten