Ragù alla bolognese
1 wortel, fijngehakt
1 middelgrote ui, fijn gehakt
1 rib selderij, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngehakt
450 g kalfsgehakt
450 g varkensgehakt
200 g blokjes pancetta
1/2 blikje tomatenpuree
1 kopje melk
1 kop droge witte wijn
Zout en versgemalen zwarte peper
Parmigiano-Reggiano, geraspt voor het opdienen
Verwarm een grote pan met olijfolie en de boter op middelhoog vuur.
Voeg de uien, bleekselderij en knoflook toe en bak op een middelhoog vuur.
Voeg het kalfsvlees, het varkensvlees en de pancetta toe en roer de groenten erdoor.
Voeg de tomatenpuree, melk en wijn toe en laat gedurende 1 tot 1 1/2 uur sudderen.
Breng op smaak met zout en peper naar smaak en haal het van het vuur.
De gekookte tagliatelle aan de pan met ragù toevoegen.
1 middelgrote ui, fijn gehakt
1 rib selderij, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngehakt
450 g kalfsgehakt
450 g varkensgehakt
200 g blokjes pancetta
1/2 blikje tomatenpuree
1 kopje melk
1 kop droge witte wijn
Zout en versgemalen zwarte peper
Parmigiano-Reggiano, geraspt voor het opdienen
Verwarm een grote pan met olijfolie en de boter op middelhoog vuur.
Voeg de uien, bleekselderij en knoflook toe en bak op een middelhoog vuur.
Voeg het kalfsvlees, het varkensvlees en de pancetta toe en roer de groenten erdoor.
Voeg de tomatenpuree, melk en wijn toe en laat gedurende 1 tot 1 1/2 uur sudderen.
Breng op smaak met zout en peper naar smaak en haal het van het vuur.
De gekookte tagliatelle aan de pan met ragù toevoegen.
Reacties
Een reactie posten