Sigara böregi (borek)
Voor 4 personen
1 pak driehoekige filodeeg bladeren (yufka)
2 pakjes witte kaas (of feta)
Bosje peterselie, fijngesneden
Olie
Bakje water
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Verkruimel de witte kaas en mix door de fijngehakte peterselie.
Leg een vel neer met de punt van de driehoek van je af.
Doe wat van het mengsels aan de voorzijde van het filodeeg.
Vouw de hoeken naar binnen en rol hem strak richting de punt.
Dep op de punt water zodat het filodeeg prakt.
Herhaal dit bij alle vellen.
Leg de 'sigaren' op bakpapier en smeer ze in met olie.
30 minuten in de oven.
1 pak driehoekige filodeeg bladeren (yufka)
2 pakjes witte kaas (of feta)
Bosje peterselie, fijngesneden
Olie
Bakje water
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Verkruimel de witte kaas en mix door de fijngehakte peterselie.
Leg een vel neer met de punt van de driehoek van je af.
Doe wat van het mengsels aan de voorzijde van het filodeeg.
Vouw de hoeken naar binnen en rol hem strak richting de punt.
Dep op de punt water zodat het filodeeg prakt.
Herhaal dit bij alle vellen.
Leg de 'sigaren' op bakpapier en smeer ze in met olie.
30 minuten in de oven.
Reacties
Een reactie posten