Preischotel met Rösti
- 250 gram mager rundergehakt gekruid
- 2 preien in ringen gesneden
- 2 tenen knoflook fijn gesneden
- 1 ui
- 175 ml crème fraîche
- 5 eetlepels kookroom
- halve theelepel knoflookpoeder
- verse peterselie
- 1 ei
- Aviko Rösti original
- Beetje geraspte kaas of andere kruiden.
- Bak het gehakt een beetje rul.
- Snipper de ui en voeg toe.
- Voeg de prei toe.
- Voeg de knoflook toe.
- Meng de crème fraîche, het ei, kookroom, knoflookpoeder, verse peterselie in een mengbeker.
- Als het gehakt met ui, prei en knoflook rul is, schep je deze in de ingevette ovenschaal
- Giet hier overheen het roommengsel.
- De Aviko Rösti over het mengsel verdelen en geraspte kaas er over.
Je kunt ook nog andere kruiden toevoegen om de ovenschotel nog meer op smaak te brengen zoals
- paprikapoeder
- kerriepoeder
- nootmuskaat
- Ras El Hanout
Reacties
Een reactie posten