Pesto rosso
ingrediënten
100 g gedroogde tomaten in olie
100 gram geroosterde amandelen
50 g basilicum
1 teen knoflook
Klein pepertje zonder de pitjes als je van een beetje pittig houd
Zout
Extra virgin olijfolie
4 eetlepels Parmezaanse kaas
Maal de amandelen fijn en leg apart.
Maal de zongedroogde tomaten , basilicum, knoflook, en pepertje zonder de zaadjes mix alles tot je een mengsel zonder stukjes hebt.
Meng deze crème met de gemalen amandelen en Parmezaanse kaas en voeg zout en ongeveer 7 - 8 eetlepels extra vierge olijfolie toe .
Meng alles met een lepel en serveer.
100 g gedroogde tomaten in olie
100 gram geroosterde amandelen
50 g basilicum
1 teen knoflook
Klein pepertje zonder de pitjes als je van een beetje pittig houd
Zout
Extra virgin olijfolie
4 eetlepels Parmezaanse kaas
Maal de amandelen fijn en leg apart.
Maal de zongedroogde tomaten , basilicum, knoflook, en pepertje zonder de zaadjes mix alles tot je een mengsel zonder stukjes hebt.
Meng deze crème met de gemalen amandelen en Parmezaanse kaas en voeg zout en ongeveer 7 - 8 eetlepels extra vierge olijfolie toe .
Meng alles met een lepel en serveer.
Reacties
Een reactie posten