Massaman Thaise curry pasta
Massaman Thaise curry pasta
Ingrediƫnten:
Alle kruiden even in een droge koekenpan beetje bakken, niet laten verbranden.
Gooi ze daarna in een vijzel en maak er poeder van.
Citroengras beurs slaan, gember, knoflook, sjalot en fijn snijden
Doe nu een beetje olie in een koekenpan en alles flink aan fruiten en dan met een blender fijn malen.
Doe er daarna een flinke theelepel tamarindepasta en een theelepel bruine of palmsuiker bij
De rode peper en citroen of limoenblad snijden en er bij doen
Kaneelstokje fijn snijden en er bij doen
De droge gemalen kruiden er bij doen
Alles tot een fijne pasta malen dan is het klaar
Ingrediƫnten:
- Theelepel venkelzaad
- Theelepel Kardemom zaad
- Theelepel Korianderzaad
- Halve theelepel kruidnagel
- Theelepel zwarte peperkorrels
Alle kruiden even in een droge koekenpan beetje bakken, niet laten verbranden.
Gooi ze daarna in een vijzel en maak er poeder van.
- Olie
- Stengel citroengras
- 4 tenen knoflook
- 1 sjalot
- Stukje gember
- Theelepel vissaus
- 1 rode peper
- 1 citroen of limoenblad
- Kaneelstokje
Citroengras beurs slaan, gember, knoflook, sjalot en fijn snijden
Doe nu een beetje olie in een koekenpan en alles flink aan fruiten en dan met een blender fijn malen.
Doe er daarna een flinke theelepel tamarindepasta en een theelepel bruine of palmsuiker bij
De rode peper en citroen of limoenblad snijden en er bij doen
Kaneelstokje fijn snijden en er bij doen
De droge gemalen kruiden er bij doen
Alles tot een fijne pasta malen dan is het klaar
Reacties
Een reactie posten