Oma's gehaktballen
Benodigdheden voor 4 personen
1 ui
500 g half om half gehakt
2 takjes peterselie
1 ei
peper en zout
1 snufje nootmuskaat
100 g paneermeel
1 scheut Croma Bakken en Braden
1 scheut Conimex Ketjap
1 scheut ketchup
2 el mosterd
Snipper de ui en hak de peterselie fijn.
Voeg dit toe aan het gehakt.
Meng hier ook het paneermeel, het ei, zout peper, 1 eetlepel mosterd en nootmuskaat aan toe.
Rol in je handen 4 gehaktballen.
Bak de gehaktballen in de margarine rondom bruin.
Voeg een half kopje (heet)water toe, wat ketjap, ketchup en mosterd aan het water toe.
De de deksel van de braadpan er schuin op en laat de ballen 25 minuten doorsudderen.
1 ui
500 g half om half gehakt
2 takjes peterselie
1 ei
peper en zout
1 snufje nootmuskaat
100 g paneermeel
1 scheut Croma Bakken en Braden
1 scheut Conimex Ketjap
1 scheut ketchup
2 el mosterd
Snipper de ui en hak de peterselie fijn.
Voeg dit toe aan het gehakt.
Meng hier ook het paneermeel, het ei, zout peper, 1 eetlepel mosterd en nootmuskaat aan toe.
Rol in je handen 4 gehaktballen.
Bak de gehaktballen in de margarine rondom bruin.
Voeg een half kopje (heet)water toe, wat ketjap, ketchup en mosterd aan het water toe.
De de deksel van de braadpan er schuin op en laat de ballen 25 minuten doorsudderen.
Reacties
Een reactie posten