Indische macaroni
Ingrediënten:
- 250 gram ongekookte macaroni
- 2 rode of witte uien
- 5 eieren
- 375 ml melk
- 150 gram ham
- 200 gram geraspte oude kaas
- 50 gram gesmolten boter
- paneermeel
- 1 tl nootmuskaat
- 2 teentjes knoflook
- zout en peper naar smaak
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200°
Kook de macaroni en giet het water af, spoel dit nog even na met koud water.
Snijd uien fijn en bak ze in wat olijfolie lichtbruin
Knoflook en ham fijn snijden en licht meebakken.
Klop de eieren met zout, peper, nootmuskaat voeg de melk toe en klop dit door het eiermengsel.
Roer de hamreepjes met uienmengsel, de geraspte kaas en gesmolten boter erdoor.
Giet het ei/melk mengsel over de macaroni, roer daarna de geraspte kaas en gesmolten boter erdoor.
Kan eventueel in een springvorm.
Reacties
Een reactie posten