Turkse ovenschotel met rijst
Recept: benodigdheden
Gehakt
Ui fijn gesnipperd
Zout
Peper
Paneermeel
Peterselie
Aardappels
Tomatenpurree
Olijfolie
Paparika ( rood,geel etc)
Turkse biber ( groene peper)
Witte rijst
Gehakt
Ui fijn gesnipperd
Zout
Peper
Paneermeel
Peterselie
Aardappels
Tomatenpurree
Olijfolie
Paparika ( rood,geel etc)
Turkse biber ( groene peper)
Witte rijst
Dit met elkaar mengen en een kleine plat gedrukte kofte maken.. Dit in de oven schaal dan snij je de aardappelen doe je er boven op je snijdt de paparika biber ook.. Daarna doe je in een bakje tomatenpuree olijfolie en water ff roeren.. Giet je over het eten heen.. Dan de oven in
Hier is het recept.
300 gram gehakt
1 groene punt paprika
1 groene punt paprika
1 rode punt paprika
1 ui
3 teentjes knoflook
Kwart bosje peterselie
1 aardappel
2 tomaten
1 ui
3 teentjes knoflook
Kwart bosje peterselie
1 aardappel
2 tomaten
2 pepers
2 uien
Witte rijst
Gehakt mixen met de kruiden, zout, peper, komijn, rode paprika poeder scherp en zoete munt.
2 uien
Witte rijst
Gehakt mixen met de kruiden, zout, peper, komijn, rode paprika poeder scherp en zoete munt.
Dan 2 uien de knoflook paprika rood en groen fijn maken of snijden goed mixen met beetje olie en tomaten peper puree en plat maken
Boven op de tomaten aardappelen en ui Koffie kopje beetje tomaten puree en water mixen en boven op en in de oven zo 35 min bakken op 220 graden
Salade bij brood of met rijst of bulgur
Reacties
Een reactie posten