Doorgaan naar hoofdcontent
Zelf gehaktkruiden maken
Mix voor ouderwetse Hollandse gehaktkruiden
- 1 theelepel nootmuskaat poeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel uienpoeder
- 1 theelepel kruidnagelpoeder
- ½ theelepel gemalen zwarte peper
- ½ theelepel zeezout
Mix voor Mexicaanse gehaktkruiden
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel zeezout
- 2 theelepels komijnpoeder
- 2 theelepels paprikapoeder
- ½ theelepel hete chilipeper
- ½ theelepel gemalen witte peper
- ½ theelepel cacao
Mix voor Griekse gehaktkruiden
- 1 theelepel zeezout
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel gemalen komijn
- 1 theelepel knoflookpoeder
- ¼ theelepel uienpoeder
- ¼ theelepel zwarte peper
- ½ theelepel gemalen kaneel
- 1 theelepel gemalen korianderzaad
- 2 theelepels gedroogde tijm
- 2 theelepels gedroogde oregano
- 1 theelepel gedroogde peterselie
- ½ theelepel gedroogde chilipoeder
Mix voor Marokkaanse gehaktkruiden
- 2 theelepels komijn
- 2 theelepels gerookte paprika
- 1 theelepel gedroogde chilipoeder
- 1 theelepel korianderzaad
- 1 theelepel gemberpoeder
- 1 theelepel karwijzaad
- 1 theelepel kurkuma
- 1 theelepel zeezout
Reacties
Een reactie posten